Az oldalról
Az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll!

Az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll! Az esetlegesen előforduló műszaki problémákért ezúton is elnézést kérünk. Amennyiben segítségre van szüksége, kérjük használja a KAPCSOLAT menüpontot.

Az oldal használatával túrákra és rendezvényere nevezhet elő illetve kezelheti előnevezéseit. Lehetőség nyílik továbbá a saját előnevezéseken felül a rendszerbe felvett túratársait előnevezésére is.

Az első előnevezés elküldése előtt mindenképpen szükséges az oldalon történő regisztráció.

REGISZTRÁCIÓ

A kívánt felhasználónév és jelszó megadása után a megadott e-mail címre küldünk egy regisztrációt megerősítő levelet. Az ebben kapott hivatkozásra történő kattintás előtt kérjük keresse meg BTHE rendezvénykártyáját. (Ha nem rendelkezik ilyennel, akkor bármelyik túrán kapott igazolófüzeten a vonalkód alatt található szám is megegyezik a BTHE rendezvénykártya számával.) A regisztráció második lépéseként adja meg ennek a számát, ami alapján a rendszer már egyértelműen azonosítani tudja.

Ha még nem járt általunk szervezett túrán, akkor természetesen lehetőség nyílik új túrázóként is regisztrálni a rendszerben. Ebben az esetben új kártyaszám, kerül automatikusan kiosztásra.

TÚRATÁRSAK

Az oldalon lehetőség van túratársak felvételére, a túratársaknak csoportokba történő szervezésére. Ez nagy mértékben megkönnyíti, ha saját előnevezésén kívül másokat is regisztrálni kíván valamelyik rendezvényen.

Túratársak hozzáadása a BTHE rendezvénykártyájuk száma alapján történik, de a rendszer egyéb adatok alapján is képes megtalálni a személyeket.